skip to Main Content
+46 (0)708-85 81 07 camilla @c1redovisning.se

C1 medverkar som projektledare vid affärssystemsbyte från Hogia Fastighet till Visma Administration 2000. Här är C1 ett stort stöd genom sin gedigna erfarenhet av Visma. I samband med bytet utvecklas en egen applikation för affärsstöd som integreras i Visma för att kunna effektivisera kundsupport och flöden i företaget och minimera manuell handpåläggning. Kontoplanen omarbetas också för att bättre stämma överens med företagets verksamhet och förbättra förutsättningarna för ekonomisk uppföljning.

Utåtriktad, flexibel och samarbetsvillig redovisning- och bokföringstjänst får man av Camilla Westdahl. Med 10 år glada skratt mellan siffrorna så rekommenderar vi varmt Camilla Westdahl som en tillgång för både stora och små företagare.

Camilla är ett sprudlande glatt energiknippe som alltid vill göra sitt yttersta i alla lägen. Hon sköter min löpande bokföring, momsdeklarationer och alla bokslut för min frisörverksamhet. Camilla avslutar alltid alla möten med en high-five – du kan inte annat än att gå glad ut från hennes kontor!

Frisör Malin Andersson, Skönhetsspecialisterna

Malin_andersson

 

Jag är fantastiskt nöjd med Camilla Westdahls bokföring. Som relativt ny företagare är det otroligt skönt att känna sig trygg med att redovisningen ser ut som den ska och att jag får en bra översikt över företagets ekonomi.

Liselotte Geary

Liselotte Geary, textbyliselotte

Kundlogo Textbyliselotte
Back To Top