skip to Main Content
+46 (0)708-85 81 07 camilla @c1redovisning.se
Camilla Westdahl
Camilla Westdahl

C1 Redovisning är en modern redovisningsbyrå baserad i Uddevalla, med kunder över hela Västsverige. Företaget erbjuder hela spannet av tjänster, från löpande kontering till att vara företagets externa ekonomiavdelning eller lönekontor. Vi kan arbeta på plats hos er, eller i våra egna lokaler utifrån era önskemål. Kundkretsen innehåller små och medelstora företag och organisationer.

Kunderna kan välja att låta C1 ta hand om företagets hela administration och redovisning i en helhetslösning – eller plocka de delar de önskar hjälp med.

Genom C1:s arbetssätt med webbaserade ekonomisystem, med tillgång till rapporter, bokföring och skanning, kan C1 vara organisationens ekonomiavdelning på plats trots att vi oftast arbetar i egna lokaler. Vi ser till att bokföringen kan ses när och var som helst, och vi kan också rätta fel för dig i realtid.

Med C1 får du en kunnig och engagerad samarbetspartner för din ekonomi och administration. Camilla, som driver företaget, kan stötta er med både ekonomisk rådgivning och coacha er till ökat kunnande inom bokföring. Med sin erfarenhet som controller hittar hon snabbt förbättringsmöjligheter i en organisation. Camillas förslag innebär ofta både minskade kostnader och förbättrade rutiner i organisationen. Och smidiga arbetsrutiner leder ofta till nöjda(re) kunder.

Camilla Westdahl

C1 Redovisning drivs av Camilla Westdahl, som är redovisningskonsult sedan mer än 20 år tillbaka. Efter många år som redovisnings- och lönekonsult på Segertoft & Partner Redovisningsbyrå och Sääf Redovisning och Revision var det 2013 dags att starta egen byrå. Camilla har också varit controller på Konsumentföreningen Norra Älvsborg.

 

Back To Top