skip to Main Content
+46 (0)708-85 81 07 camilla @c1redovisning.se

C1 Redovisning samarbetar med auktoriserad revisor, skattekonsulter, advokater och andra specialistområden såsom inkassobolag. Målsättningen är att kunna erbjuda kunderna en helhetslösning, med hjälp inom alla områden. På så sätt får du som kund en trygg och säker ekonomi.

Collector Inkasso

Collector Inkasso

C1 samarbetar med Collector Inkasso i Uddevalla.

Genom detta samarbete hjälper C1 kunderna att förbättra sin cashflow, få loss pengar bundna i obetalda fakturor samt minska eventella fakturaförluster.

 Auktoriserad revisor

Auktoriserad revisor

C1 samarbetar med Mattias Celind, auktoriserad revisor från Pwc i Uddevalla.

Visma e-ekonomi

Visma e-ekonomi

C1 är en modern revisionsbyrå och arbetar i digitala system. Du som kund kan se din bokföring när du vill, och var du vill. Visma e-ekonomi erbjuder både app och moduler så ni kan växa i er egen takt. C1 har rutin på Visma e-ekonomi. Läs mer om visma e-ekonomi

 Fortnox e-ekonomisystem

Fortnox e-ekonomisystem

C1 är en modern revisionsbyrå och arbetar i digitala system. Du som kund kan se din bokföring när du vill, och var du vill. Fortnox är ytterligare ett webbaserat system vi arbetar med. Här finns moduler som redovisning, fakturering, CRM, offert och kvittoscanner. Läs mer om Fortnox

 Nyföretagarcentrum Uddevalla

Nyföretagarcentrum Uddevalla

Genom samarbetet med Nyföretagarcentrum Uddevalla stöttar jag nya och blivande företagare med ekonomisk rådgivning och hjälper dem med att bilda bolag.

 Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv

Här samverkar 225 företag och organisationer för att bidra till en positiv utveckling av Uddevalla genom ett starkt näringsliv.

Back To Top